Η Ομάδα μας

Γιώργος Μοσχούρης

Ο Γιώργος είναι γενικός οδοντίατρος με σχεδόν 40 χρόνια εμπειρίας στην οδοντιατρική και ιδρυτής της κλινικής το 1982. Είναι απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1982. Την περίοδο 1974-1977 φοίτησε στο University of Michigan, Ann Harbour, USA.

Επί σειρά ετών έχει υπηρετήσει τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Χίου, του οποίου αποτελεί ενεργό μέλος, από διάφορες θέσεις. Μάλιστα έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου για δύο διαδοχικές θητείες και εκπρόσωπος του συλλόγου στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και συνεδρίων και ασχολείται με όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης.

Τέλος έχει ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος, πρόεδρος της Ένωσης Ομογενών Χίου, και αντιπρόεδρος του Βούρειου Αθλητικού και Εκπολιτιστικού Ομίλου Χίου.

Πέτρος Μοσχούρης

Ο Πέτρος είναι ειδικός Περιοδοντολόγος και χειρουργός οδοντικών εμφυτευμάτων. Το 2001 εισήλθε με άριστα στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε 5 χρόνια αργότερα και άρχισε να ασκεί την οδοντιατρική στη Χίο. Tο 2007 επιλέχτηκε για εξειδίκευση στη Περιοδοντολογία και τα οδοντικά εμφυτεύματα στο Eastman Dental Institute, University College London (UCL), το οποίο ολοκλήρωσε με άριστα. Το τμήμα αυτό προσφέρει ένα από τα πολυ λίγα διαπιστευμένα προγράμματα, από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας (EFP). Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της 3ετής εξειδίκευσης MClinDent, το 2010, του απονεμήθηκε ειδική πιστοποίηση στη Περιοδοντολογία από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδονταλογίας (EFP). Τέλος του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του ειδικού στο τομέα του από το General Dental Council (Specialist in Periodontics) από το Ηνωμένο Βασιλείο.

Στον ακαδημαικό χώρο, έχει δαιτελέσει εκπαιδευτής της ΙΤΙ (International Team of Implantology) στις εκπαιδευτικές εβδομάδες, που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Λονδίνο. Επίσης έχει ενεργό χαρτοφυλάκιο έρευνας με έμφαση στην αναγέννηση των οστών και πιο συγκεκριμένα στην επίδρασης συγκεκριμένων πρωτεϊνών (πρωτεΐνες Wnt) στην οστική αναγέννηση. Τέλος έχει παρουσία και δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρεια και διεθνή επιστημονικά οδοντιατρικά περιοδικά.

Μετά από μια επιτυχημένη καριέρα 10 και πλέον ετών στο κεντρικό Λονδίνο, ο Πέτρος εργάζεται στη Χίο και σε κλινικές στην Αθήνα. Συνεχίζει να εργάζεται ως συνεργάτης σε κλινικές στο Λονδίνο. Είναι διαπιστευμένος από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Περιοδοντολογίας και ασχολείται αποκλειστικά με περιστατικά Περιοδοντολογίας και Οδοντικών Εμφυτευμάτων.

Ο Πέτρος έχει εκτεταμένη εμπειρία στη διάγνωση και θεραπεία κάθε νόσου των ούλων με εκτεταμένη εμπειρία στη μη-χειρουργική και χειρουργική θεραπεία της περιοδοντικής νόσου, συμπεριλαμβανομένων των συμβατικών και αναγεννητικών χειρουργικών τεχνικών. Έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην αισθητική χειρουργική ούλων, τη πλαστική χειρουργική περιοδοντίου και στα οδοντικά εμφυτεύματα σε συνδυασμό με κατευθυνόμενη οστική αναγέννηση (GBR). Έχει εμπειρία με τα περισσότερα συστήματα εμφυτευμάτων που διατίθενται στην αγορά. Τελος είναι μέλος της Ελληνικής, Βρετανικής Εταιρείας Περιοδοντολογίας, και μέλος της International Team of Implantology.

Αγγελική Λαμπρινούδη

Η Αγγελική είναι ειδική Προσθετολόγος. Είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών τόσο στις προπτυχιακές όσο και στις μεταπτυχιακές τις σπουδές. Έχει μια επιτυχημένη πορεία σε μια από τις μεγαλύτερες οδοντιατρικές κλινικές της Αθήνας και επισκέπτεται την κλινική μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Έχει μεγάλη εμπειρία και εξαιρετικές δεξιότητες στο κομμάτι της Επανορθωτικής και Αισθητικής οδοντιατρικής.

Scroll to top