Επικοινωνία

Δόντια σε μία ημέρα...

Συνήθως , τα εμφυτεύματα πρέπει να συνδεθούν με το οστό της γνάθου σας πριν να τοποθετήσουμε το νέο 

 δόντι ή τα δόντια σας πάνω σε αυτό , μια διαδικασία που συνήθως διαρκεί αρκετούς μήνες. Ωστόσο, χάρη στις τελευταίες εξελείξεις στον χώρο της αξονικης τομογραφίας (CBCT) και την εκτεταμένη έρευνα στον τομέα των οδοντικών εμφυτευμάτων , η τοποθέτηση και άμεση φόρτιση των εμφύτευμάτων σε μία μόνο ημέρα είναι μια έγκυρη θεραπευτική επιλογή .

 Αυτή η διαδικασία ονομάζεται All-on-4 και έχει αναπτυχθεί από την διεθνώς καταξιομένη  κατασκευάστρια εταιρεία εμφυτευμάτων, Nobel Biocare. Με τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούμε μόνο τέσσερα εμφυτεύματα για την στήριξη μίας πλήρους άνω ή κάτω οδοντοστοιχίας! 

Η διαδικασία...

Θα πρέπει συνήθως να επισκέπτεστε ο ιατρείο μας μία ή δύο φορές πριν από την ημέρα της θεραπείας , ώστε να να σας μιλήσω για τη θεραπεία και τις προσδοκίες σας , και να πραγματοποιήσουμε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες , όπως ακτινογραφίες, αποτυπώματα ( μοντέλα ) της περιοχής που να θεραπευθεί, και φωτογραφίες . Στη συνέχεια θα κατασκευάσουμε ένα πρωτότυπο της μελλοντικής σας οδοντοστοιχείας και θα σας παραπέμψουμε για να βγάλετε μια τρισδιάστατη  ακτινογραφία με το πρωτότυπο. Χρησιμοποιούμε ένα εδικό λογισμικό στον υπολογιστή που επιτρέπει την εικονική τοποθέτηση των εμφυτευμάτων. Την ημέρα της θεραπείας, θα τοποθετηθούν όλα τα εμφυτεύματα σας στις προκαθορισμένες θέσεις, αναισθητοποιώντας τη περιοχή εντελώς, έτσι δεν θα αισθανθείτε καθόλου πόνο. Αφού έχουν τοποθετηθεί τα εμφυτεύματα, θα τοποθετήσουμε την ακίνητη προσωρινή σας οδοντοστοιχεία, και θα γίνουν οι απαραίτητες προσαρμογές.  

Θα πρέπει να μας επισκεφθείτε τακτικά για επανέλεγχο κατά τη διάρκεια των επόμενων έξι μηνών . Όταν τα ούλα σας και το οστό σας έχουν επουλωθεί πλήρως και εμφυτεύματα σας έχουν ενσωματωθεί με το οστό, θα πάρουμε νέα αποτυπώματα και θα κατασκευάσουμε ένα τελικό, ισχυρότερο και μόνιμο σύνολο δοντιών .

 

Ακολουθήστε μας...